Любовта преобръща живота на 3 зодии през май

Три зодии този месец ще са на върха на щастието си. Защо? Защото ще ги връхлетят стрелите на купидон. Кои са тези зодии, вижте.

Близнаци 

Представителите на Близнаци буквално ще излъчват чар и привлекателност във всяко едно отношение. Те няма да скрият интереса си към нови запознанства.

През май Близнаците най-накрая ще се осмелят да се хвърлят с главата надолу в романтична връзка. Дълбочината и сериозността на връзката ще ги заинтересува лека полека, а ако има повече комплименти и изненади, то Близнаците определено ще се захласнат по половинката си наистина сериозно.

Стрелец 

Самият Стрелец може да не мисли за любов през май месец. Но въпреки това те ще привличат вниманието на противоположния пол върху себе си без никакви усилия.

Дори и Стрелецът да не търси любовта и партньор, то това ще му се случи през този месец. Той ще срещне очарователна личност, която ще го заслепи и омае, а любовта помежду им ще пламти дълго време.

Водолей 


Този месец Водолеят ще се влюби изведнъж – безпаметно и силно, а връзката ще бъде омагьосваща и пламенна. Е какво по хубаво от това! Все пак астрологът Наталия Коляда предупреждава Стрелците, че трябва да забравят за опиянението и да помислят сериозно за връзката, в която са се впуснали.

 

- реклама -