скъпи наследници

Любовен многоъгълник и приятелска „намеса“ разтърсват „Скъпи наследници“ в новия сезон на сериала

На 19 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Чочо ще бъде подложен на „интервенция“ от най-близките си приятели. Всеки от тях има мнение за причините, довели до тежката му зависимост и намира вината извън себе си.

Това стана ясно от представянето на новия сезон на сериала, който беше презентиран днес от главните действащи лица в него.

Минути преди началото феновете на продукцията имаха възможността да се срещнат със своите любими актьори в кино „Люмиер”.

Орлин Павлов обеща още любов и страст в новия сезон „Някои хора ще се разделят, други ще се съберат. Има екшън, искат да застроят село Бели вит, аз не искам да го застроят, искам да остане чисто и неопетнено”, разкри той. Въпреки страстните сцени обаче любов не е пламнала нито между него и актрисата Даяна Ханджиева, нито между него и Лорина Камбурова. „Всичко е само кино. Ние го правим в името на изкуството, да – хубаво е, когато го правим, но е чисто професионално и когато свърши дубълът се смеем: „Ха-ха, ние се целувахме току-що и всеки продължава по пътя си.

Зрителите ще научат много за детските години на радиоводещия, тайни за неговата майка Маргарита, отношенията й с Цветан и причината завършилият в Германия младеж да избере българското село за свой дом.

Междувременно,  Калин ще изведе Ани на среща. Амбициозният млад бизнесмен ще сподели с нея своя тайна, ще я потопи в културния живот на Столицата, но ще направи една основна грешка. Кръчмарката ще се почувства в „чужди води“, които не й позволяват да се впише в неговата среда. А дали протежето на Георги ще успее да компенсира пропуска си, зрителите ще видят в сряда, 19 септември.

Снежана ще се постарае да заздрави връзката си с Иван като му предложи да прекарат времето си по нов и интересен начин. Но намесата на Косьо ще промени плановете на най-добрия му приятел. Една набързо подхвърлена идея ще роди надежда в душата на самотната Теменужка и мъка в сърцето на Неда. Как ще се развие любовният многоъгълник на беловитчани – в сряда от 18:00 часа в „Скъпи наследници“.

- реклама -