Любовен хороскоп за месец февруари 2018 година

Всеки от нас желае да живее в любов и щастие през целия си живот. За това може да ви помогне любовният хороскоп за февруари, защото този мосец може да се превърне в повратна точка за живота на всички знаци от зодиака.

Силното влияние на планетите в сферата на чувствата ще предизвика богата гама от емоции: от хладнина в отношенията до нежност и обожание. За да съхраните хармонията, трябва да отделяте повече време на половинката си, съветват астролозите. Тези, които още не са срещнали своята половинка, ще имат възможност да открият подходящия човек и да получат желаната любов.

Овен

За Овните този месец може да се окаже сложен и да разклати емоционалното им състояние. Най-удачното време за любов е първата третина – до 11 февруари, но това не означава, че няма да има проблеми. След това проблемите ще се засилят и до края на периода не са изключени конфликти. За да бъдат избегнати, се постарайте да се отнасяте с повишено внимание към думите на своята половинка, не си позволявайте да я наранявате и обиждате. Имайте си повече доверие.

Телец

Първата половина на февруари може да създаде на Телците малки трудности в отношенията с любимия човек. Не е изключено да тълкувате грешно думите му и това да предизвика отрицателни емоции. Звездите съветват да не зацикляте в дребнавостите, а да се съсредоточите върху общите желания. Хармония ще постигнете във времето от 11 до 28 февруари. Не се притеснявайте да изненадвате партньора си: необичайни срещи, разходки извън града, вечери на свещи. Не обвързаните ще могат да срещнат своята съдба. Не изпускайте шанса си.

Близнаци

За Близнаците февруари обещава късмет. Плановете с любимия човек няма да бъдат нарушени. Не бъдете скъперници в чувствата си. Разговаряйте често, показвайте колко ви е скъп и важен. Така отношенията ви ще разцъфтят в ярки цветове. Пълна хармония ще постигнете във втората половина на месеца. Ще добиете и повече увереност в себе си.

Рак

За раците този период ще е нестабилен в любовта, а чувствата ще бъдат променливи. Повече внимание отделете на следните дати: 1, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 27 и 28 февруари, когато може да възникнат проблеми. За да избегнете скандалите, се посъветвайте с половинката си за важните решения, които касаят двама ви. Трябва ви баланс в мненията, може да се стигне и до компромиси.

Лъв

За Лъвовете февруари ще е сложен месец. Те ще са лишени от жизнена енергия, а това ще се отрази на любовните им отношения. През първата половина ще имате малки дразги. Можете да поправите ситуацията, като се отдадете на общо хоби или пътуване. Най-внимателни бъдете в периода от 11 до 28 февруари. Тогава трябва да покажете умението си да балансирате и да се сдържате. Не обиждайте половинката си. Постаратйте се да й вдъхнете надежда и да й повишите настроението. Вашата искреност може да разпръсне съмненията и да ви сближи.

 

Дева

За Девите този месец може да се окаже доста сложен. В по-голямата част хармонията ще бъде нарушена, а в отношенията с любимия ще властват емоциите. Опитайте се да преотвратите конфликтните състояния още в началото на периода, като говорите искрено с партньора си. Ако пропуснете момента, нещата ще станат много по-сложни. Не забравяйте, че искреността е ключът към здравата връзка.

Везни

За представителите на Везните февруари ще бъде благоприятен в личните отношения. Ще успеете да се сближите с половинката си, а някои ще открият новата любов. Астролозите съветват да бъдете сдържани в проявлението на негативни емоции през първата седмица от периода. Разногласия се очакват около 10 февруари, като не е изключено те да прераснат в сериозни скандали. Но след 11 февруари ще можете без усилия да решите всички проблеми.

Скорпион

За Скорпионите февруари със сигурност няма да е приказен месец. Проблемите с любимия човек ще валят като градушка. За времето от 11 до 28 февруари може да имате флирт с колега, а това да доведе до пълен разрив в отношенията с постоянния партньор. За да избегнете непоправимото, избягвайте заигравките с другия пол. Най-удачните дни за общуване с половинката са 1, 6, 7, 8 февруари. Тогава ще можете да пуснете в ход обаянието си. А може и късметът да ви се усмихне. Постарайте се да не оставате у дома в дните от 1 до 8 февруари. Не се страхувайте от спонтанни постъпки и жестове към половинката си.

Стрелец

Февруари поднася няколко неприятни сюрприза на Стрелците. В първата половина на месеца се постарайте да изненадате приятно любимия човек, за да елиминирате евентуални тежки дни след това. Организирайте любовно пътуване, романтична среща или купете малък подарък, те ще помогнат да закрепите връзката си и ще ви извадят от тежкото положение.

Козирог

Това ще е най-самотният месец от годината за Козирозите. В първата седмица ще се чувствате в небрано лозе, а половинката ви изобщо няма да може да ви разбере. Повече енергия ще имате от 11 до 28 февруари, когато ще можете да поправите счупеното. Добре е да се посветите на общо хоби.

Водолей

През февруари Водолеите ще имат само позитивни емоции, ще закрепят и връзката си с партньора. Това може да стане най-добре на 11 февруари. Пазете се от излишни флиртове и лекомислени решения, защото ревността на партньора ви може да ви вкара в недоразумения. Отдайте се само на него, за да избегнете проблемите.

Риби

За Рибите февруари е удачен месец за люббовните отношения. Планетите ще помогнат да се укрепи връзката с любимия човек. Не пропускайте да отидете на съвместно пътешествие, внимавайте на 1, 6, 7, и 8 февруари. В тези дни има опасност от разногласия.

- реклама -