Снимка: Pixabay

Любовен хороскоп за месец април 2018 година – вижте какво вещаят звездите

Овен

До 20 април звездите ще помагат на Овена в начинанията му и ще въведат хармония в отношенията му с другия пол. След това обаче нещата ще се променят и ще възникнат проблеми. За щастие, те няма да са сериозни и бързо ще намерят решение. Важното е Овенът да се настрои на позитивна вълна.

Телец

Телците ще бъдат особено щастливи в периода от 12 до 22 април. Тогава ще живеят в хармония както с партньора си, така и с всички свои близки. Този период ще бъде особено активен за тях, затова съветът е да не губят време в размишления, а да действат. През останалите дни от месеца трябва да бъдат внимателни в думите си и да не изпускат необмислени изказвания. Защото така може да се стигне до конфликти.

Близнаци

През април Близнаците може да постигнат много успехи в личния си живот, както и да намерят път към сърцето на своя любим. През целия месец те ще бъдат съпътствани от късмет и любов. Необвързаните ще имат възможност за много нови запознанства, сред които дори може да открият своята половинка. При семейните настъпва период на хармония и пълно щастие.

Рак

Април може да не е най-щастливият месец в личния живот на Раците, що се касае до техния личен живот. До 12 те ще бъдат доста пасивни и ще усетят вътрешна неувереност. След 18 април обаче ще усетят прилив на сили и ще преживеят доста романтични моменти. Добре е да се доверят на сърцето си, защото така ще достигнат до своята щастлива връзка.

Лъв

За Лъвовете ще има два периода – от 1 до 12 и 23 до 30 април. Тогава те ще бъдат активни на любовния фронт и с лекота ще могат да различават истината от измамата. Така ще успеят да избегнат редица неприятности в отношенията с любимия човек. Обвързаните не трябва да стигат до конфликти с половинките си, а да се отдадат на чувствата си.

Дева

Прилив на сили Девата ще усети след 15 април. Тогава се лекота ще достига до победи в жизнените битки, включително и на любовния фронт. Астролозите съветват Девите да изоставят съмненията и да отделят повече време за общуване с партньора си. Особено важно е да организират романтично пътуване с любимия човек и да останат известно време насаме. Това ще им помогне да се опознаят по-добре.

Везни

Представителите на този знак ще бъдат активни през втората половина на месеца. След 20 април ще получат особен прилив на сили и енергия. Обвързаните да проявят нежност един към друг и да говорят смело за чувствата си. Семейните двойки трябва да се учат да си прощават незначителните недостатъци, иначе може да се нагнети излишно напрежение.

Скорпион

Скорпионът получава нови възможности за любов в два периода на месеца – от 1 до 12 и от 23 до 30 април. Това е и времето, когато представителите на този зодиакален знак могат да укрепят семейните си отношения. Тези, които търсят партньор, трябва да бъдат открити, искрени, за да предизвикат интерес у другия човек.

Стрелец

Късметът ще се усмихне на Стрелците през първата половина на месеца, когато те ще бъдат обладани от позитивна енергия. Периодът ще бъде подходящ за откриване на партньор. Проницателността им ще им помогне да открият човека, с когото да продължат живота си или поне човек, с когото да преживеят незабравими дни.

Козирог

Първата половина на месеца е удачна за развитието на любовни отношения. Козирозите ще имат самочувствие, което ще повлияе благоприятно на опитите им да открият своя подходящ партньор. Семейните двойки трябва да забравят обидите и претенциите си, за да се насладят на хармонични отношения с партньорите си. След 15 април ще се появи и желание за разрешаване на делови въпроси.

Водолей

Първата половина на месеца ще бъде сложна за Водолеите заради агресивното влияние на Слънцето, което ще отнеме от тяхната увереност. След 20 април обаче нещата ще се нормализират и Водолеите ще възвърнат доброто си настроение. Тогава ще могат пълноценно да се втурнат в света на романтичните взаимоотношения. При семейните двойки през втората половина на месеца ще настъпи благоприятен период.

Риби

Променливо настроение ще създава проблеми за Рибите през целия период. За се намалят негативните процеси, Рибите трябва да загърбят съмненията и да се насладят на взаимните чувства. Неприятностите ще се преживеят по-лесно с подкрепата на любимия човек, който ще подаде ръка в трудната минута. Астролозите предупреждават, че щастието на Рибите се крие в собствените им ръце.

- реклама -