любовен, хороскоп, преживявания, обрати, зодии, звезди

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Интересни преживявания и обрати очакват зодиите този уикенд

Любовен уикенд хороскоп за 13-14 ноември 2021 г.

 

Овен

Желанието за задушевни моменти с любимия ще бъде повече от необходимост за вас. Нуждаете се от повече романтика, от време, в което да си припомните как да бъдете заедно.

 

Телец

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката.

 

Близнаци

Спокойствието във връзката е „на кантар“, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си настрана. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изиграят лоша шега.

 

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

 

Лъв

Настроението ви ще бъде доста променливо, сякаш в унисон с несигурното есенно време – ту емоциите ви ще са като мъгла, ту ще пробива слънце, ту леден вятър. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, върху своите желания и амбиции.

 

Дева

Може би ще има моменти, в които ще привличате вниманието на околните. Това може да предизвика ревността на партньора, особено ако сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

 

Везни

Любовният ви живот се развива в положителна посока, но не е изключено да се окажете в ситуация, в която никой от двама ви не иска да отстъпи.

 

Скорпион

С половинката си ще искате да разширите хоризонтите си. Можете да се отдадете на ново хоби или да помислите за почивка до екзотично място.

 

Стрелец

Вашето неоспоримо очарование ще ви донесе неочакван обрат в любовта. Ще се появят и чувства на притежание, ревност. Отнасяйте се с внимание към това, което ви се случва.

 

Козирог

Мечтаете си за нещо вълнуващо и разтърсващо в любовен план. Козирози, това би било страхотно, ако нямахте човек до себе си. Бъдете внимателни с флиртовете, защото може да се окажете от „два стола на земята“. А наранената ви душа трудно ще преодолее тази болка.

 

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очакват бурни любовни дни. Намирате се във връзка, за която не сте сигурни дали има шанс да прерасне в красива любов. През уикенда много неща ще ви се изяснят.

 

Риби

Очевидно имате планове, които ще успеете да осъществите. Бавно, но сигурно ще постигнете (или поне да планирате поетапно) много от целите си. Не забравяйте и за романтиката, дори да е само малък жест или топла прегръдка.

- реклама -