Любо Пенев за футболното съдийство: От две-три години е клане невиждано (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново не беше доволен от решенията на съдийската бригада, водена от Станислав Тодоров, в дербито с Левски (0:0). Според него е имало няколко ситуации, в които е трябвало да се отсъди дузпа. „Всичко го има на повторенията. Нарушение в наказателното поле, а той свири засада. Но явно има определени съдии за купата, за първенството. Явното другите отбори са доволни от това статукво“, каза Пенев.

„Съдиите и този път не пожелаха да вземат точните решения, неслучайно. Знаете кой отбор е печелившият в тази ситуация. Това се случва всеки път. И срещу Ботев, и в Разград. От две-три години е клане невиждано. Така ли ще развиваме футбола?“, попита Пенев.

Пенев заяви, че е доволен от играта на своите футболисти.

„Изнесохме добър мач, но не успяхме да вкараме гол. Липсваше есенцията – шест-седем добри положения, от които да отбележим. Физически стояхме много добре, а освен това Левски почиваше повече от нас. Да, скамейката е къса, но поддържахме добра динамика и се борихме – точно това искам от момчетата. Опитваме се и ни се получава да играем футбол“, допълни треньорът на ЦСКА.

- реклама -