Любо Пенев
Снимка: БГНЕС

Любо Пенев: Стойчо да спре да се оплаква, мяука и мрънка

Доскорошният треньор на ЦСКА-София Любо Пенев отправи доста остри думи към наследника си Стойчо Младенов. „Стойчо да спре да се оплаква, мяука и мрънка. От две седмици води отбора и само се оплаква. Има прекрасно наследство и всичко си зависи от него. Ако не му харесва този отбор, защо го поема и защо подготвя промяната?“, попита риторично Пенев.

Той даде специална пресконференция в София. На нея той обяви, че е имал информация за смяната си. „Стоян Колев, който сега е треньор на вратарите, се хвали от два месеца, че ще започва в ЦСКА. Стойчо Младенов от Нова година каза, че е сигурен, че отново ще поеме ЦСКА. Видях го два пъти в последните два месеца“, добави Любо Пенев.

Не сме добри приятели, но той постъпи лицемерно

„С колегата от Плоски сме били съотборници. Според мен беше редно да ми звънне и да каже: „Любо, преговарям с ЦСКА.“ Не сме добри приятели, но сме работили заедно. За мен това не е мъжка постъпка, това е гадна и лицемерна постъпка. Искам да има мир и спокойствие, толкова ли съм страшен? Не искам да плюя някого. Мисля, че е логично и задължително да се чуе другата страна, това съм аз. Казах ви, че се изнася информация от хора, които са на заплата в ЦСКА, и това продължава да се случва. Не е нормално такова нещо в професионален клуб“, добави Пенев.

„Оставам на разположение, не съм ядосан, но не ми хареса начинът, по който станаха нещата. Комуникирал съм с директорите и Стойчо Стоилов. Той ми звънна в 12 часа през нощта да ми каже, че ни уволняват всички. Сега ръководството трябва да бъде нащрек със Стойчо Младенов. Публична тайна е, че той обича да участва във всички трансфери по всякакъв начин. Ако ръководството няма тази информация, аз им я давам. Не се карам със Стойчо Младенов. Показвам му къде му е мястото, кой му е гьолът и къде му е мястото там. Разказвам хронология“, завърши Любо Пенев.

- реклама -