Любен Дилов-син: Кацаров е заложил прекалено много вражди и амбиция

„Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб. Каквото и решение да предложи служебното правителство, все е грешно. 5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората. Кацаров не може да се справи със ситуацията, заложил е прекалено много вражди и амбиция. В състояние на свободно падане сме“. Това каза в ефира на предаването „Твоят ден“ Любен Дилов – син, кандидат за депутат от ГЕРБ.

Той призова хората да се пазят. И допълни, че сегашната ситуация е била предсказуема. „По време на управлението на ГЕРБ се ваксинираха по 30 000 души на ден. Имахме гъвкави мерки и ясен ваксинационен план“, смята той.

По темата със социологическите проучвания, които показват спад в доверието към ИТН той коментира, че „са се проиграли, но ако можеха да управляват – щяха“.

„Най-вероятно ще съставим проектокабинет, ако имаме такава възможност. Ще погледнем към всички партии като към потенциални коалиционни партньори“, разкри Дилов.

За него е много интерсно какво точно представлява „Продължаваме Промяната“. „Ще стане най-добре, ако представят своите възгледи за управление. Представиха сбирщина от подхвърлени идеи, които не бяха политика“, подчерта той.

 

- реклама -