Емануел Луканов
Снимка: etarvt.bg

Емануел Луканов вече не е треньор на Етър

Етър Велико Търново се раздели с досегашния треньор Емануел Луканов. Това обявиха от пресслужбата на клуба. Той пое тима през миналата година и беше начело при завръщането на виолетовите в елита. През този сезон обаче Етър не се справя добре и е последен в класирането. Виолетовите имат едва 4 точки и само една победа в елита.

„Клубът благодари на Емануел Луканов за работата му и постигнатото в Етър и му пожелава успехи в по-нататъшната кариера. За утрешното гостуване на Арда в Кърджали отборът ще бъде воден от помощник-треньора Марин Стефанов“, написаха от клуба. Очаква се Етър да има нов постоянен треньор за следващото домакинство срещу Хебър.

„Разделихме се официално с Етър. През времето, в която работих в клуба, постигнахме каузата, която бях си поставил – отборът да заиграе в Първа лига. Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно „виолетово“ сърце, което ще си остане завинаги! Благодаря за всичко, което се случи през този престой в Етър! Благодаря на публиката, която ни подкрепяше, благодаря на ръководството и безкрайно желая успех на Етър. Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая успех и късмет на клуба“, коментира Емануел Луканов. Неговият последен мач начело беше загубата с 0:1 от Левски в София. Етър завърши без удар по посока на вратата на сините.

- реклама -