Лудогорец се надява да се справи лесно с Младост Подгорица
Лудогорец започва поредното си участие в Шампионската лига

Лудогорец започва похода си в Европа

Лудогорец стартира тазгодишния си поход в Шампионска лига. Тази вечер от 20:30 ч. футболистите на Георги Дерменджиев излизат на собствения си стадион срещу черногорския Младост Подгорица в мач от втория предварителен кръг на надпреварата.

Очаква се атаката на разградчани да бъде водена от Джонатан Кафу, който се представи на много високо ниво по време на лятната подготовка. Голмайсторът за миналия сезон Клаудиу Кешеру пък най-вероятно ще остане резерва, въпреки че се очаква на стадиона да пристигнат съгледвачи от френския Тулуза, който има интерес към румънеца.

Лудогорец няма проблеми с отсъстващи футболисти

Георги Дерменджиев може да разчита на почти всичките си футболисти. Единственият отсъстващ е контузеният защитник Витиня. „Мисля, че Лудогорец ще бъде крайният победител от двата мача. Трябва да имаме уважение към съперниците. В историята на футбола знаете какви мачове има. Това е равен старт. Те са шампион също като нас. Пише се какви заплати взимат. Но ако се видят какви резултати показват, такива работи не трябва да се взимат предвид. “

Отборът на Младост пък е с изцяло променен състав в сравнение с предходния сезон. Шампионът на Черна гора се раздели с 8 играчи, включително и с голмайстора си Марко Шчепанович.

Срещата на „Лудогорец Арена“ ще бъде водена от руснака Сергей Лапочкин.

Вероятни състави:
Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Пластун, Натанаел, Дяков, Саша, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кафу.
Младост: Павичевич, Лакич, Б. Копитович I, Новович, Радулович, Б. Копитович II, Стйепович, Райчевич, Калуджерович, Джуришич, Петрович.

- реклама -