Лудогорец - Ференцварош

Лудогорец глобява играчи заради загубата

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че ще има наказания за определени футболисти заради загубата от Ференцварош. Зелените паднаха с 2:3 и с общ резултат 3:5 отпаднаха от Шампионската лига.

„Имаше ключови моменти. Първият гол е от статично положение, въпреки че много тренирахме. При втория гол допуснахме много грешки. Ключов момент беше изпуснатата дузпа. 2:2 ти дава повече увереност. Твърде рано инкасирахме трети гол“, каза Стоев.

Шверчок не е трябвало да бие дузпата за Лудогорец

Той обясни, че Шверчок дори не е трябвало да бие дузпата, която изпусна. „Виждаше се, че Шверчок след изпуснатата дузпа беше излишно да стои на терена. Моци трябваше да бие дузпата. Аз му извиках да я изпълни, но той ми каза, че Шверчок искал. Ще има санкции в тази насока, но е още рано да се говори. Случва за първи път, това е своеволие. Чудя се как самите футболисти го допуснаха“, добави треньорът.

Това може би означава, че и за Моци ще има санкция. От една страна – защото е дал на поляка да бие дузпата, от друга – заради червения картон в края. Доста е вероятно и Моци да пропусне и двата мача с Валур от Лига Европа.

- реклама -