Фабио Ешпиньо Лудогорец

Бивш халф на Лудогорец: „Виждах как слагат вода в допинг пробите“

Португалецът Фабио Ешпиньо – бивш халф на Лудогорец – направи сензационно разкритие през вестник „Трибуна Експресо„. Той твърди, че е виждал как се подменят допинг проби на негови съотборници.

„Виждах как българи слагат вода, вместо да уринират в допинг тестовете. Направих същото. Лекарят ми каза: „Хидратиран си, но следващия път поне сложи топла вода“, заяви той.

Фабио Ешпиньо стана два пъти шампион с Лудогорец, спечели Купата и Суперкупа на страната и игра в Шампионската лига. После отиде в испанския Малага, но не се наложи. След това той след това се върна в Португалия, за да играе за Боавища, а сега и за Фейрензе.

„Имам ясен спомен как кацам със самолета в София. Погледнах през прозореца и видях София. Бях сам, отивах да подпиша. София е хубав град, но когато отидеш и видиш старите сгради в очукан вид, е шокиращо. Помислих си, че трябва да остана поне две години. Когато отидох в хотела, се качих на последния етаж и имах панорамна гледка. Прекарах 20 минути, гледайки навън. Мислех, плаках, страх ме беше, но в същото време исках този договор с Лудогорец. Беше буря от емоции“, добавя той.

- реклама -