Лудогорец, Чибота, Битон

Лудогорец представи двамата нови – Битон и Чибота

Лудогорец представи официално двете си нови попълнения. На пресконференция в София Мавис Чибота и Дан Битон получиха своите зелени фланелки и позираха за снимка.

„Познавам много добре Лудогорец от мачове срещу Беер Шева. Когато чух за тази възможност, изобщо не се замислих“, сподели Чибота. Договорът с конгоанския национал беше подписан още през февруари, но влезе в сила сега.

„Искам да постигна големи успехи с новия ми отбор. Надявам се да помогна. Лудогорец е класен тим, който има голям опит в евротурнирите“, каза Битон.

„Ще работим добре, за да подготвим отбора за предстоящото европейско участие”, сподели изпълнителният директор на орлите Ангел Петричев. Той участва в брифинга заедно с директора Спортна администрация Георги Караманджуков, треньора Стойчо Стоев и капитана Светослав Дяков.

Лудогорец отива на лагер в Австрия

В момента шампионите са на лагер в „Царско село”. В столицата отборът ще се готви до 15 юни. Ден по-късно започва вторият подготовителен лагер в Австрия.

Преди да отпътуват орлите ще изиграят спаринг с Надежда Доброславци. На австрийска земя те ще срещнат Триглав Краня, Карабах, Шахтьор Донецк и Ботошани.

- реклама -