Лили Иванова

Лили Иванова подари цветята за рождения й ден на медиците от Александровска болница

Примата на родната естрада Лили Иванова всяка година получава за рождения си ден внушаващо количество букети и кошници с цветя. Тази година тя реши да ги дари на медиците от Александровска болница, които се борят срещу коронавируса.

Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект! „, написа певицата в профила си във Facebook.

Самата Лили Иванова по образование също е медицинска сестра. Тя завършва в Медицинския техникум за медицински сестри и акушерки във Варна и дори упражнява професията няколко години.

Лили Иванова сред съкурсистите си от Медицинския техникум за медицински сестри и акушерки в един снежен ден в Морската градина на гр. Варна 1956-57 г.
- реклама -