LiLana ЛиЛана,, Скилър , Мартин Димитров, обжалване,Апелативния спецсъд
сн. Фейсбук

ЛиЛана: Познавам Божков отдавна, но бизнесът ми няма общо с него

Бизнесът ми няма нищо общо с Васил Божков, категорична бе от ареста певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана, за bTV. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с евросредства. Първоначално бившата звезда бе разследвана и като подставено лице на хазартния бос.

Oт думите й стана ясно, че тя познава отдавна хазартния бос Васил Божков, стана ясно от думите й.

„Познавам го отдавна. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него. Разбирам, че някой смята, че прокуратурата ме е задържала заради подозрения, че сме близки. Това не ми се струва никак нормално в една правова държава“, каза още Лиляна Деянова.

Припомняме ви, че вчера в интервю за NOVA Цветомир Найденов, бивш съдружник на бизнесмена Васил Божков заяви, че бившата певица е била любовница на Божков. Самият президент на „Нове“ по-рано категорично отрече близки отношения с Деянова.

„Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена лъжа. Тя му беше любовница над 10 години. Той й подари кола, тя си имаше специален час за посещения в „Нове Холдинг“. Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже„, заяви Найденов.

- реклама -