сн. БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ заръча: Няма да искате оставката на Манолова, нека закарат с камиони в парламента всички искани документи

Премиерът в оставка Бойко Борисов нареди на ГЕРБ да оттеглят искането си за оставка на Мая Манолова. От партията вчера настояха тя да бъде отстранена като председател на комисията, която се занимава с ревизия на досегашното управление. Това се случи след като Манолова отиде в „Булгартрансгаз“ да изиска документация за важни енергийни проекти.

„Тя трябва да прави шоу, понеже нали видя, че шоумените имат успех. Това да й искате оставката е голяма глупост. Кажи на нашите, не че не искаме оставката й – тя трябва да говори ежечасно, ежеминутно. Тая истерия трябва да продължава„, заръча на Борисов на депутата Георг Георгиев.

„Има комисия, нали сме правова държава. Ще изпратят писмо, съответните агенции ще дадат това, което искат. Ще го сложат в кашони, в папки, ще ги опишат и с камиони ще ги закарат в парламента. Като ги изчетат и си направят анализите ще ги пратят обратно в деловодствата. Такива дай ми флашката, на ти фалшката да няма! Всичко писмено – товарят на един микробус, защото са много. Иначе ще почнат да дърпат листове, от флашката да правят някакви неща. Ние сме правова държава, всичко ще им дадем. Нека да я има тази комисия и тя да й е председател и така да обикаля дружествата. Колкото повече говорят – тя спикерката на парламента, Татяна Дончева – хората вече правят разлика“, нареди Борисов.

 

- реклама -