Георги Георгиев, Боец, ГЕРБ, протести

Лидер на Боец, бивш фанатичен поддръжник на ГЕРБ, раздава ръкописни оставки на правителството?!?!?!

Тази вечер лидерът на Боец Георги Георгиев беше особено активен на протеста пред централата на партия ГЕРБ.

Както по-рано ви съобщихме, в акцията там бяха раздавани ръкописно написани оставки на премиера Борисов и министри от кабинета, с мотива „да им се помогне, защото не могат сами“.

Интересна е историята на г-н Георгиев обаче.

До съвсем скоро обаче той беше фанатичен поддръжник на ГЕРБ. Нещо повече – той беше лидер на партията във Видин. До момента, в който от касата изчезват големи суми от членски внос и субсидиране на местната структура от партията. Годината е 2014. Тогава Георгиев застава на същия вход, на който днес искаше оставки, за да се моли да не бъде изключен от партията. Заплашва с гладна стачка, самозапалване, пише писмо, в което се казва: „Винаги ще ви вярвам, Генерале“.

И така… шест години явно жадният за изява господин, се опитва да намери всяка трибуна, която е готова да му предостави микрофон за яростни нападки срещу Борисов и ГЕРБ.

На прицелът на Боец е и главният прокурор Иван Гешев. Интересите са много и се преплитат, така че, всеки враг на последните се възползват от него. Под чия команда действа в момента Георгиев не е ясно.

Факт е това, че понастоящем е разследван от прокуратурата…за нещо съвсем друго – през април на сайта на Боец смело обявиха, че медицински лица от болницата във Видин умишлено заразяват пациенти с COVID-19. Проверката на обвинението е в ход.

 

- реклама -