Левски тренировка
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Левски за месец в Дубай, спонсори платили лагера

Левски ще отиде на едномесечен зимен лагер в Дубай, каза треньорът Станимир Стоилов. Той обясни, че лагерът е осигурен от спонсори и разходите за него няма да засегнат бюджета на клуба.

„Подписахме договор за лагер в Дубай. Според мен там са най-добрите условия. Финансирането е изцяло от спонсори. Едномесечен лагер, където и да е, струва много пари. Лагерът ще е при най-добрите условия. Не трябва да се коментира, след като в България няма условия за работа. През лятото имахме условия и си останахме в България. Господин Ивков уреди целеви спонсори, които да помогнат за финансирането“, заяви Стоилов. Треньорът добави, че имената на спонсорите ще бъдат обявени допълнително.

Мъри говори на пресконференция преди мача със Славия утре. Левски е в серия от шест поредни мача без победа, като завърши последните пет наравно. Серията започна именно със загуба от Славия преди месеца. „След като сме стартирали лошата серия със Славия, добре е да вземем футболен реванш. Нормално е да има напрежение и дискомфорт от дългата серия без победа. Петте равни можеха да са четири победи и един равен“, каза Стоилов.

- реклама -