Левски Рикардиньо

Левски взе нападател от Гремио, пишат в Бразилия

Левски е подписал договор с Гремио за бразилския нападател Рикардиньо. Това твърди TNT Sport Brasil. Според информацията контрактът е за три сезона. Гремио ще вземе и 55% от евентуална бъдеща продажба на Рикардиньо.

Нападателят дебютира в професионалния футбол през миналата година, като има 9 гола за 32 мача. После той е пратен под наем в Маритимо и Атлетико Гояниензе. Този сезон Рикардиньо има девет мача без гол.

Същевременно собственикът на сините Наско Сираков заяви, че „не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик. Ако това нещо се случи, то ще се случи прозрачно, на пресконференция с потенциалния собственик“. Сираков коментира евентуална сделка за придобиване на клуба от Драган Шолак. „Докато няма такава пресконференция, няма нищо официално. Аз не крия, че се водят сериозни преговори“, обясни още той.

През седмицата Шолак също коментира информациите, че е придобил клуба. „Подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка“, гласеше съобщението на основателя на „Юнайтед Груп“.

- реклама -