Жереми Петрис, Левски
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Левски удължи договора на Петрис до 2024 г.

Левски удължи договора на защитника Жереми Петрис до лятото на 2024 година. Сините съобщиха за новия контракт в социалните мрежи.

Петрис е част от първия отбор на клуба от лятото, като той дойде със свободен трансфер. Той дойде на пожар, защото Станимир Стоилов не беше доволен от десните си защитници. До този бранителят е изиграл 10 мача със синия екип.

„ПФК Левски“ пожелава на Жереми Петрис много победи и щастливи мигове с любимия клуб“, завършва съобщението на сините.

По-рано днес Апелативната комисия към БФС проведе заседание заради жалбата на сините срещу лишаване от домакинство. След кратко събеседване крайното решение беше отложено за 3 октомври. „Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов“, заяви председателят на комисията Валери Апостолов.

Сините не приеха санкцията на ДК и подканиха своите привърженици да изпълнят стадион „Георги Аспарухов“ при следващото домакинство. То е срещу Ботев Пловдив.

- реклама -