Иво Ивков, Левски
Снимка: кадър ЛевскиТВ

Левски продължава недоволството си от БФС

Левски стои зад всички думи в декларацията си спрямо ръководството на БФС. Това заяви  изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков.

Сините бяха наказани да играят без публика в следващото си домакинство – срещу Ботев Пловдив. През седмицата клубът призова феновете си да присъстват на срещата, а „Борислав Михайлов да опита да ги спре“.

„Ние не сме казали, че няма да спазваме решенията на БФС. Ние поканихме феновете на следващата среща с Ботев Пловдив. Предстои обжалване на това решение. Апелативната комисия е длъжна да допусне до изслушване страните“, каза Ивков пред БНТ.

„Очаквам да ни се даде възможност да се запознаем защо са наложени наказанията и да изразим нашата позиция. В решението на ДК не е казано в кой мач трябва да се изтърпи това наказание“, добави той.

„Наказание от над 5 хил. лева е обжалваемо, а една среща – не. Тук не говорим само за парична загуба, а и за празник на хората. Виждате и как УЕФА наказва. Дори да е грубо наказание, може да се затвори един блок“, каза той.

Ивков коментира и думите на председателя на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев, който посъветва Левски „да не се вкарва в приключения“.

„Справедливостта е доста относително понятие. За съжаление и до днес нямам информация по същество. Ние не знаем въз основа на какви факти са наложени наказанията. Това човечец Юрий Кучев успях да го гледам и онзи ден. Изпълва ме с голяма доза съжаление какви хора работят в БФС. Той обяви пред цялата общественост, че ние сме изпуснали срока за обжавалне, а той е идния вторник“, каза още Ивков.

 

- реклама -