Левски
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Левски обяви „приказен мач“ за 108-я рожден ден

Левски ще отбележи 108-годишнината от създаването на клуба със специален мач между отборите на Синя приказка I и Синя приказка II. Двубоят ще се състои на 24 май на стадион „Георги Аспарухов“ от 19:00 часа.

Зрелището ще се играе в две полувремена от по 20 минути. Билетите са на цена от 19.14 лв., като цената им е една и съща за целия стадион.

„На 24 май отброяваме 108 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб „Левски“. 108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра. 108 години, в които името ни задължава.

На 24 май е време да отпразнуваме левскарството. Всички заедно на стадион „Георги Аспарухов“, където в кулминация на тържествата ще се превърне футболната среща между отборите „Синя приказка I“ – първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България в неделя“, се казва в официалното съобщение.

- реклама -