Живко Миланов, Левски

Левски прие оставката на Живко Миланов

Левски прие подадената от треньора Живко Миланов оставка. Ръководството на клуба съобщи, че ще се съобрази с желанието на Миланов. Той обяви, че се отказва след загубата с 1:3 от Ботев в петък.

„Надзорният и Управителният съвет на „Левски“ на съвместно заседание взе решение да се съобрази с желанието на наставника на представителния отбор Живко Миланов да се оттегли от поста“, се казва в съобщение на клуба.

Сините имат четири загуби в пет мача от началото на сезона. Ръководството на клуба обаче смята, че Миланов не е единственият виновник за лошите резултати. „Изказваме огромната си благодарност към него за това, че пое изключителната отговорност да застане начело на отбора в безспорно най-тежкия момент в историята на клуба. Убедени сме, че лошите резултати от началото на сезона не трябва да бъдат приписвани единствено на Живко Миланов“, добавят от клуба.

Разговорите за нов треньор ще започнат в следващите дни. След шест дни Левски играе срещу традиционно неудобния за сините в последните години Берое.

- реклама -