Левски - Локомотив София
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Левски победи само с 1:0 Локомотив София

Левски победи с 1:0 Локомотив София в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Гола вкара халфът Илиян Стефанов в 36-ата минута. Той подписа със сините само преди три седмици. Това е първият му гол за клуба.

Отборът на Станимир Стоилов пропусна куп отлични положения да отбележи втори гол. Добри изяви имаше и вратарят на Локомотив Александър Любенов. А освен това в края на мача Уелтон пропусна на празна врата.

Левски събра 36 точки с победа и се изкачи на пето място в класирането. Сините са на три зад четвъртия Черно море и на три пред шестия Славия. Славия и Черно море играят един срещу друг в неделя.

„Заслужена победа за нашия отбор. Имахме много ситуации и трябваше да сме решили мача до за 15-ата или 20-ата минута. Имахме на моменти и колебания, но общо взето във фаза защита се справихме добре, тъй като пред нашата врата нямаше сериозна опасност. Пропуснахме много в атака. Трябва да подобрим завършващото подаване и завършващия удар, но като цяло се представихме добре. Трябва обаче да вдигнем нивото“, заяви Станимир Стоилов.

- реклама -