Петър Хубчев

Левски се е разбрал за парите на Петър Хубчев

Левски се е разбрал за неустойката с бившия си треньор Петър Хубчев. Хубчев беше уволнен от сините през лятото на 2020-а, а после осъди клуба за около 1 млн. лв. Новината съобщи  изпълнителният директор на спонсора „Палмс бет“ Лъчезар Петров пред Дарик радио и dsport.bg.

„Сагата с Петър Хубчев приключи. Споразумението е договорено, въпрос на формалности е да бъде приключено. Надявам се, че в рамките на следващата седмица от страна на клуба ще бъде подписан. Съответно ще бъде изпратено до екипа на Хубчев. В техен интерес е да бъде бързо подписано“, коментира Петров.

„Продължават да не са от най-розовите неща. Членската кампания върви, апелирам всички левскари, жизнено важно е хората, които имат карти да си ги подновят. Всеки един лев е изключително важен за Левски. Казаното от Стойчо Младенов означава, че феновете трябва да продължат. Част от тях вече са изморени от постоянния призив за помощ. Но поне нека подкрепят отбора на стадиона. Ситуацията в момента в държавата не е от най-леките. Феновете на Левски са безкрайно отдадени. Изговори се толкова много, но поне да бъдат на стадиона. Това не е маловажно“, добави Петров.

- реклама -