Минев

Левски: Отново сме атакувани преди важен мач

Ръководството на Левски излезе с обръщение към своите фенове и медиите, в което отрече категорично публикации, твърдящи, че капитанът Веселин Минев си е позволил да напсува „сини” привърженици.

В сряда Левски гостува на Лудогорец в междинния 16-и кръг на Първа лига, изоставайки на 6 точки зад шампионите, които са на върха в таблицата.

Ето пълното съобщение от „Герена”:

Уважаеми фенове,

Уважаеми представители на медиите, за съжаление констатираме, че в навечерието на пореден важен мач на ЛЕВСКИ, клубът е отново атакуван посредством тиражирането на неверни и лъжливи публикации, целящи единствено уронването на престижа на клуба и внасянето на напрежение в отбора.

Днес някои онлайн издания си позволиха да публикуват новина на базата на публикация във Фейсбук и да обвинят капитана на „синия“ тим Веселин Минев, че си е позволил да нагруби и напсува привърженици на ЛЕВСКИ.

Въпреки този нов опит за внасяне на напрежение и разединение между клуба и неговата публика, ние знаем и вярваме, че привържениците на ЛЕВСКИ няма да се поддадат на подобен евтин опит за манипулация и ще продължат да играят своята историческа роля на дванадесети играч за отбора.

Категорично заявяваме, че тиражираната информация не отговаря по никакъв начин на истината и Веселин Минев никога не би си позволил да накърни престижа на клуба, отправяйки подобни реплики, особено по адрес на привърженици на тима.

Призоваваме всички медии за спазване на елементарни етични принципи и обръщаме внимание, че клубът няма да търпи публикуването на лъжлива и уронваща името на ЛЕВСКИ или негови служители информация.

 

- реклама -