Левски, Хубчев, Тодоров
Снимка: БГНЕС

Левски маха Хубчев, Тодоров ще е временно треньор

Георги Тодоров води днешната тренировка на Левски.

Това на практика потвърждава слуховете, че Петър Хубчев вече не е треньор на Левски.

Опитният Тодоров изведе футболистите на сините малко след 17:00 ч. на „Герена“. На стадион „Георги Аспарухов“ присъстваха и новите собственици Наско Сираков и Тити Папазов. Те обаче отказаха да говорят пред медиите. Те посетиха съблекалнята и се предполага, че са уведомили футболистите за уволнението на Хубчев. Все още не е ясно дали договорът на специалиста ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, или ще трябва да се плати неустойка.

Ръководството на клуба вече търси негов заместник. Споменават се имената на Ясен Петров и Славиша Стоянович. Петров бе в Пловдив и гледа на живо загубата на сините от Локомотив Пловдив с 0:2 във вторик.

Петър Хубчев оглави Левски на 15 май миналата година. Тогава той подписа договор за две години с опция за удължаване с още един сезон.

Георги Тодоров има няколко предишни престоя начело на сините. Последният беше през миналия сезон след уволнението на Георги Дерменджиев. Асистент на Тодоров ще бъде Димитър Телкийски. Двамата може да останат на кормилото на софийския отбор до края на сезона, както стана и през миналата година.

- реклама -