Левски, Бойко Борисов

Левски поиска безлихвен кредит от Бойко Борисов

Левски е поискал безлихвен кредит от премиера Бойко Борисов. Това съобщи клубът чрез официалния си сайт и социалните медии. Причината е, че клубът има спешна нужда от свежи средства.

„Кредит, с който клубът да получи възможност да реализира приходи по време на трансферния прозорец и който да бъде разходван при абсолютна прозрачност и отчетност“, пише в съобщението на сините. Другият вариант, според клуба, е държавата да разреши на дружество на Васил Божков да преведе средства на Левски. „В тази връзка нашето предложение, г-н Премиер, е да бъде предоставена възможност официалния рекламодател на Дружеството „7777.bg“ да подкрепи отново клуба в този труден момент, като преведе необходимите финансови средства“, пише на сайта.

Сините освен това са писали и на собственика Васил Божков. „Обърнахме се и към собственика на мажоритарния пакет акции, осъзнавайки, че в текущата ситуация единствено промяна в собствеността би отворила вратите за нови спонсори, рекламодатели и инвеститори и очакваме да научим неговите бъдещи планове, свързани с клуба“, се казва в съобщението.

- реклама -