Левски - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Левски пуска 5000 зрители на мача с Лудогорец

Ръководството на Левски оповести критериите за достъп до стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за мача с Лудогорец. Двубоят от 25-и кръг на efbet лига е в петък. Сините ще пуснат около 5000 зрители по трибуните.

По-рано тази седмица Министерството на здравеопазването разреши присъствието на публика на мачовете от първенството. Максималната заетост е до 30% от капацитета на стадиона

Ето и условията, обявени от клуба.

„От 15:00 часа на 3 юни до 19:14 часа на 4 юни притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК „Левски“ и касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 19:14 часа на 4 юни на email: club@levski.bg чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с „Лудогорец“.

– Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с „Лудогорец“ да заявят своя отказ на email: club@levski.bgили на телефон +35928477958 най-късно до 19:14 часа на 4 юни чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика)

Преустановява се и продажбата на билети, с които привържениците могат да поставят своя лик на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Закупилите такъв билет ще могат да изпратят своята заявка до 23:59 часа на 3 юни, а всички изработени фигури ще бъдат поставени на стадиона“, се казва в съобщението на клуба.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „А“ ще бъдат допуснати 1882 зрители. При изчерпване на допустимия капацитет притежателите на абонаментни карти за сектор „А“ ще бъдат пренасочвани към сектор „В“. В сектор „Б“ ще бъдат допуснати 1743 зрители. В сектор „В“ ще бъдат допуснати 1290 зрители.

Билети ще има и за фенове на Лудогорец

Сините ще пуснат и билети за привържениците на гостуващия тим. Те ще бъдат продавани два часа преди началото на срещата на касата на Сектор „Г“. Цената им е 10 лв.

Николай Йорданов ще е съдия на Левски – Лудогорец

Съдийската комисия към БФС потвърди, че съдийските наряди за 25-и кръг на efbet Лига остават същите, като тези, оповестени преди първенството да спре заради пандемията от коронавирус. Това означава, че Николай Йорданов ще свири на „Герена“. Негови асистенти ще бъдат Мартин Венев и Дениз Соколов. Мачът Витоша – ЦСКА-София ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.

- реклама -