Левски
снимка: levski.bg

Левски търси 1,5 млн. лева до 24 май

Левски се обърна към феновете си с нов призив за финансова помощ. Сините са в тежка ситуация, като според клуба трябва да се съберат поне 1,5 млн. лв до 24 май. Левски е без спонсор вече пети месец. Освен това от два месеца не е играл мач заради извънредното положение.

Специално за рождения ден на клуба се пускат в продажба виртуални билети. Те са под надслов „106 години Любов“. Цената на обикновения билет е 10 лв, има и ВИП-билети по 106 лв. Билетите се продават в мрежата на eventim. Според сините на 24 май ще има концерт, но програмата му все още не е ясна.

„Сега всичко зависи от нашите задружни усилия – като наследници на славно минало и като достойни левскари да съберем тези средства. Стотинката ще бъде сцепена на сто, всеки лев ще се похарчи с най-голяма отговорност, за да оцелее Левски до предстоящото Общо събрание на акционерите. Доказали сме, че можем да се мобилизираме и няма друг начин, по който можем с гордо вдигната глава да преминем през това изпитание!

Да изправим гордо глави и да помогнем, колкото са човешките ни възможности, за да покажем на целия свят, че „Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!“, се казва в официално изявление на клуба.

- реклама -