Леонардо ди Каприо

Лео на море с ново гадже

Леонардо ди Каприо е на море с новото си гадже – модела Нина Агдал. Двойката отмаря на частен остров на Бахамите.

Освен с 24-годишната супермоделка, Лео прекарва ваканцията си и с приятели, като компанията е наела острова за една седмица.

Достъпът на папараци е невъзможен, но хора от компанията на новата холивудска двойка публикуват снимки в социалните мрежи, от които става ясно къде и с кой са на море.

Наемът на частния остров струвал 75 хиляди евро на ден.

Ди Каприо, който прави всичко възможно да не допуска медиите до личния си живот е известен със слабостта си към топ модели с руси коси и бронзов загар. Негови бивши гаджета са бразилката Жизел Бюндхен и израелската манекенка Бар Рафаели.

Леонардо
От Жизел насам русите топ модели са слабост на Лео

Леонардо, който скоро ще стане на 42 тази година спечели първата си награда „Оскар“, въпреки забележителната си актьорска кариера в Холивуд.

 

Това стана ясно, въпреки че 41-годишната холивудска звезда не допуска папараци до личния си живот.

Понеже островът е частен, там папараци не се допускат, съответно в интернет липсват снимки на двойката. Но техни приятели (Лукас Хаас с гаджето му Джози) качват в Инстаграм снимки със звездата и други от компанията, посочвайки също къде се намират. От тези снимки става ясно, че Лео и Нина са на един и също курорт. Лео и известен със слабостта му към супермоделките.

- реклама -