сн. БГНЕС

Лейди Гага става лице на нов аромат на „Valentino“

Лейди Гага ще бъде лицето на новия аромат „Voce Viva“ на „Valentino“, който ще се появи на пазара тази есен. Изпълнителката на хита „Stupid Love“ ще оглави кампанията на най-новия аромат на италианската модна къща, която трябва да стартира тази есен.

Креативният директор на „Валентино“ Пиерпаоло Пичоли каза в изявление: „Лейди Гага олицетворява свободата, самосъзнанието, чистото сърце. Участието й в тази кампания издига символичната сила на проекта на най-високо ниво. Тя е икона на цяло поколение. Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, към което се стреми общността на „Валентино“. Толкова съм горд, че тя е част от това.“

Новият аромат е концептуализиран от Пичоли и от екипа на „Валентино“ в „L’Oréal“.

Ароматът е представен като „глас за разпространение на послание по целия свят“ и „кани всички да се докоснат до него, да вдъхновят другите и да изживеят мечтите си“.

Сътрудничеството с Гага идва, след като 34-годишната певица настоя да помогне на младите хора да се чувстват „красиви“, без да е необходимо „да бъдат перфектни по някакъв физически начин“.

- реклама -