Лейди Гага

Лейди Гага отрича с Брадли Купър да имат тайна любовна връзка

Чувственото изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър по време на наградите „Оскар“ породиха множество спекулации за интимни отношения между тях. Двамата излязоха на сцената, където изпяха любовния хит „Shallow“ от филма „Роди се звезда“.

https://www.youtube.com/watch?v=4FnveHiDEYk

Изпълнението беше толкова автентично – двамата се гледаха влюбено и напълно успяха да пресъздадат връзката между своите герои в лентата. Химията между Купър и Гага на сцената стана топ тема на светските таблоиди, а светът заговори – между Гага и Брадли не може да няма нищо, отвъд приятелството. Още повече, че броени дни преди церемонията бе обявено, че певицата се е разделила с годеника си.

Социалните мрежи са тоалетната на интернет„, коментира слуховете в мрежата Лейди Гага, която бе гост на вечерното шоу на Джими Кимел. „Да, хората видяха любов. Но, познайте какво – именно това искахме да видите. „Shallow“ е любовна песен, филмът разказва любовна история. Ние репетирахме цяла седмица за изпълнението ни на Оскарите. И когато пееш любовна песен, ти искаш хората да усетя точно това – любов“, категорична беше певицата.

Лейди Гага разказа, че режисурата на изпълнението е била изцяло оставена в ръцете на Купър, който е и режисьор на „Роди се звезда“. Всички моменти от песента, прегръдките и погледите са били дело на неговото виждане и със сигурност не са били емоционален изблик на интимност между тях.

Съпругата на Купър, моделът Ирина Шейк, първа стана да им ръкопляска след изпълнението, а после коментира, че „химия на сцената“ не значи нищо, но медиите установиха, че тя и Лейди Гага вече не са приятелки в Инстаграм.

- реклама -