Лейди Гага – от униженията и отхвърлянето до най-големите награди в света

Някога тя е била човек, когото никой не подкрепял и всеки обиждал, а днес е личността, вписала се в историята като първата жена, спечелила четирите най-големи награди в една и съща година.

Певицата Лейди Гага вече официално е първата жена, спечелила „Оскар“, „Грами“, БАФТА и „Златен глобус“ в една година.

Но нейният талант не винаги е бил почитан. Тъкмо обратното, като студентка, тя е била обект на злосторства от страна на свои колеги, създали група преди десет години.

„Стефани Германота, никога няма да бъдеш известна“, е името на групата във Фейсбук, създадена от колеги във факултета, които мразели Лейди Гага. Стефани Германота е истинското име, с което певицата се представяла, преди да се превърне в Лейди Гага.

Артистичната и уверена Стефани още като студентка получила етикает на „к…а, която търси внимание“ и „актриса без покритие“. Жестоките колеги направили група, в която я обиждали и очерняли с намерение да й дадат да разбере, че никога няма да успее.

В коментарите е имало и въпрос: „Коя си мисли тя, че е?“. Също така студент разпространил флаер за един от предстоящите й концерти в местен селски бар, с който целялда опетни името й.

А именно, като студент Гага пеела в по-малки клубове в Ню Йорк и лепяла флаери където може, за да покани хората да слушат музиката й.

Освен в университета, други също не вярвали в нея. А именно, бившият й приятел й казал, че никога няма да бъде номинирана за наградата „Грами“, никога няма да издаде песен, която да стане хит и може да се надява само на провал. Гага му отвърнала, че един ден, когато няма да са заедно, той няма да може да си поръча дори чаша кафе, без да слуша за нея.

Лейди Гага многократно е заявявала, че по време на градене на кариерата й са й казвали, че не може да го направи и че тя не е за това, но певицата била упорита и затова днес е там, където е. /БГНЕС

- реклама -