Куриоз: Пътни експерти заснети в автомеле

Пътни експерти се оказаха главни действащи лица във верижна катастрофа, станала в ранните часове днес в столицата.

От „Българско обединение на шофьорите“ разпространиха информация, че инцидентът е станал на „Ботевградско шосе“ в София, а техни симпатизанти са заснели край натрошените коли Диана Русинова от НПО-то „Европейски център за транспортни политики“. Малко по-късно на местопроизшествието се е появил и председателят на „Българската асоциация на пострадалите при катастрофи“ Владимир Тодоров.

Ето и пълното съобщение на „Българско обединение на шофьорите“, публикувано на фейсбук страницата им, в което са прикачени и снимки от инцидента:

„Тази сутрин се е случил странен инцидент на „Ботевградско шосе“ в София. Инцидентът е нормална верижна катастрофа, но странното му е, че около добре смачканите ламарини се виждат лицата на едни „големи експерти“ по пътна безопасност. Симпатизанти на Българско обединение на шофьорите са забелязали „експерта“ Диана Русинова да си дава документите на контролните органи, а нейният близък приятел Владо Тодоров, който е брат на главния секретар на МВР, се е появил скоро след инцидента. Много интересно защо ѝ е на „експертката“ Русинова помощ от приятел, който случайно е и брат на главния секретар. Да не би да има нещо гнило или да има „неправилна“ употреба на нещо…. Странното е и че на прав сух участък е станал този инцидент, който е с големи материални щети, а там, както всички знаем, има ограничение на скоростта“.

Всички снимки от инцидента може да видите тук

- реклама -