Курдов: Мисля, че Спас Русев ще остане в Левски

Спас Русев на среща с ветерани от ФК „Левски“.

Два дни след извънредното Общо събрание на Левски на 20 февруари Спас Русев декларира, че ще се оттегли от управлението на клуба, защото имало натиск срещу него от феновете.

638-397-petyr-kurdov„По начина, по който той разговаря Спас Русев аз мисля, че той е в клуба и ще остане. Тук вече е въпросът всички левскари и цялата общественост да го подкрепяме. Това е правилният начин“, каза Петър Курдов след срещата с Спас Русев в известен столичен хотел, на която присъстваха и други легенди на клуба от „Георги Аспарухов“.

„Това, което аз лично си казах с него, не смятам да го коментирам. Повечето бе пожелателно. Срещата продължава. Мисля, че има какво той да научи от нас и ние от него. Много ми се ще да съм оптимист и съм такъв независимо от по-пиперливия ми език. Това обаче винаги е било с желание да се вземат точните поуки и отборът да върви напред“, добави Курдов.

„Не сме коментирали визията на Спас Русев. Срещата бе опознавателна. Сега, разбира се, на по чашка някой ще си развърже езика. Той е разумен човек. Смятам, че това е добро нещо и ще бъде в бъдеще добре“, завърши Курдов.

На сбирката бяха знаменитости като Наско Сираков, Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Пламен Николов, Емил Спасов, Георги Цветков, Добромир Жечев, Ангел Станков, Стефан Павлов, Даниел Боримиров, Пламен Николов/Пинко/, Петър Курдов, Александър Манолов, Петър Петров, Войн Войнов и т.н.

- реклама -