Култовата българска продукция „Под прикритие“ – в ефира на VIVACOM Arena

Един от най-успешните български сериали от новата кино вълна – „Под прикритие“ – се завръща, но този път в ефира на VIVACOM Arena. Собственият 24-часов филмов канал на VIVACOM ще зарадва своите зрители по случай седмия си рожден ден, който празнува през целия месец март под мотото #ПразнувамеЗаедноПървите7.

Излъчването на сезон 1 на хитовия сериал започва на 10-ти март. Феновете на качествените драматични и екшън продукции могат да го проследят всяка събота и неделя от 19:00 часа, с повторение в петък по два епизода веднага след филма от 20:00 часа.

Зрителите ще станат свидетели на драматичните премеждия и инфарктни ситуации, в които попада полицаят, внедрен под прикритие в мащабна престъпна организация. Докато навлиза в дебрите на подземния свят, интригата и напрежението около главния герой Мартин (в ролята Ивайло Захариев) се заплитат още повече – той се влюбва в най-неподходящата жена – приятелката на мафиотския бос. Екшън поредицата спечели сърцата на зрителите и с култовите актьорски превъплъщения на Михаил Билалов в Петър Туджаров – Джаро – ръководител на престъпната групировка, както и на Захари Бахаров като негова дясна ръка в лицето на Иво Андонов.

През март VIVACOM Arena празнува своите първи седем години с богата премиерна програма с много изненади и филми за всеки вкус.

VIVACOM Arena излъчва своята програма в HD качество за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO. Повече информация е налична на www.vivacom.bg.

- реклама -