Кобрата Кубрат Пулев целувка журналистка

Кубрат Пулев: Целувката е хубаво нещо, сайтът си направи реклама на мой гръб

Целувката е хубаво нещо и в нея няма нищо нередно.

Това обяви Кубрат Пулев при завръщането си от Съединените щати.

През уикенда той нокаутира Богдан Дину и записа победа номер 27 от 28 мача на професионалния ринг.

След епичната му победа и тежка аркада Кобрата се озова в епицентърът на скандал. Причината – целувка по устните на американска репортерка по време на интервю.

„Оценявам всяко едно нещо, дори целувката. Тя е към доброто представяне. Не беше планирана, беше импулсивен момент. Няма защо да повлияе на кариерата ми. Целувката е нещо много хубаво. За да го направя, съм преценил, че човекът не просто желае целувката, но и много повече. След победа човек е с приповдигнато настроение. Ние се запознахме на кантара. Тя каза, че като победя ще направим парти. Беше сигурна в мен, говореше си с целия екип, с някои от момчетата станаха и по-близки. Тя го изигра сякаш не се познаваме, сигурно го направи, за да си направят сайта известен.“, каза Пулев пред журналистите.

„Не съм говорил с нея, намерих телефона й, но тя не вдига на никого. Имам видеа, на които се вижда как стои с нас в лобито. Може би са й дали лоши акъли, че ще изкара милиони и ще стане известна. То си е лошо за нея. Няма за какво да й се извинявам, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не беше доволна на само една целувка, а искаше да стане известна“, добави той по темата.

Относно следващия си мач Кобрата сподели, че ще бъде след 3-4 месеца, най-вероятно в Ню Йорк.

 

- реклама -