Кубрат Пулев стана баща за втори път, ето как се казва бебето (Снимка)

Кубрат Пулев стана баща за втори път, ето как се казва бебето. Открих истинската любов. Просто тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам, заяви прочутият боксьор.

Кубрат Пулев е станал баща за втори път. Боксьорът вече има и син, който се казва Спартак и се е родил на 2 февруари в столичната АГ болница „Шейново”

Един от най-големите спортисти на България избра запомнящо се име за своя наследник, кръсти го Спартак. Бебето се е родило на 2 февруари в болница „Шейново“, а с появата му, домът и сърцето на Пулев вече са пълни.

Преди да посрещне Спартак, Кубрат Пулев изпита щастието да стане татко за първи път на дъщеричка, която кръсти Христина. За нейната поява Кобрата съобщи в ефира на bTV дни преди края на на миналата година, когато гостува в Шоуто на Цитиридис.

Спартак Пулев ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя – на тракиеца Спартак, за когото има сведения, че дори има български корени, защото е роден в Сандански.

И избора на името Спартак пък Кубрат продължи традицията на баща си Венко, който дава на него и на брат му Тервел знакови имена на български ханове. Тервел, който има три момчета, кръсти и тримата на исторически личности, белязали родната история – Калоян, Аспарух и Самуил.

Кланът на мъжете Пулеви вече е с един повече, защото към тях от 2 февруари насам стои горд и най-малкият, но най-дълго чаканият член – Спартак Кубрат Пулев.

Вижте още:

- реклама -