Кубрат Пулев

Кубрат Пулев: Ако мой депутат се появи с дънки, бих го наказал с камшик за назидание

Пред НОВА телевизия Кубрат Пулев обясни, че в момента от политиците вижда само хаос, липса на отговорност и на професионализъм.

„Страх, притеснение, несигурност, но това води след себе си безотговорност. Виждате какво става в Народното събрание, там са популистки изказвания денонощно. И дори едните обвиняват другите в популизъм, а то самото е популистко. Представяте ли си? Крадецът вика дръжте крадеца. Шизофрения ли е, не мога да го разбера. Не мога да повярвам, че толкова им е интелектът. Видяхте и Слави Трифонов, аз не мога да повярвам, че хората до такава степен му се доверих. Дори малка светлинка да има, като името Слави Трифонов, те веднага се хващат за него. Като удавник за сламка, милите“, допълни Пулев.

А безотговорността води след себе си и неуважение към народа, казва още боксьорът.

„За дънките, как се казваше…Филип – Филип Станев. Мислех, че това е колаж, това не е истина. Вчера си говорихме с мои приятели, ако са мои депутати, за назидание на другите ги вадим пред Народното събрание и 50 камшика на гол г*з. Не може, това е институция, това е неуважение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят как да се облекат, не могат да се облекат”, не спести критиките си той.

 

 

- реклама -