Чисора - Кубрат Пулев
Снимка: twitter.com/DAZNBoxing

Кубрат преговаря с Фюри за мач за световната титла

Кубрат Пулев каза, че преговаря с Тайсън Фюри за мач за световната титла по бокс в тежка категория. Българинът опитва да си осигури трети шанс да стъпи на световния връх. В предишните два той падна от Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

„Ще направим нов мач. Надявам се сега с Тайсън Фюри да стане мач. Това ще бъде доста по-смислено и много по-ефективно“, казал Пулев. БНТ цитира негови думи от Варна. Там Кубрат и брат му Тервел се срещнаха със студенти в Икономическия университет във Варна. Темата на дискусията беше за мотивацията и дисциплината на ринга и извън него.

По думите му се водят преговори и с Дерек Чисора. На 10 юли англичанинът спечели втория мач помежду им. „Той не е единственият боксьор, бил съм го. Колко пъти да го бия вече? И последния път го бих, но сега така прецениха, вдигнаха неговата ръка, аз съм доволен винаги от себе си“, Кубрат.

Тервел Пулев очаква до края на годината да има още един мач, най-вероятно през декември. „Ако ме питате за противник и за място, още не мога да ви кажа, но когато се изясни, ще го обявим“, каза той.

- реклама -