Кубрат, Тервел, Пулев, Да изчистим България заедно, инициатива

Кубрат и Тервел Пулеви ще играят за победа в инициативата на bTV „Да изчистим България заедно“

Кубрат и Тервел Пулеви стават част от кампанията „Да изчистим България заедно“.

Желанието за победа – не само на ринга, но в полза на обществото – това е целта на двамата братя в кампанията.

„Важно е не само да се чисти, но и да не се цапа – на това възрастните трябва да учат децата си. Лесно е да изхвърлиш боклука през прозореца, но трябва да има съзнание и отговорност от наша страна. Всеки втори човек си хвърля фаса на улицата. Това показва, че няма отношение към себе си и към мястото, на което живее. Държавата сме ние, хората“, каза Кубрат.

Братя Пулеви са само част от звездните посланици, които подкрепят инициативата. Личен пример и ангажираност в инициативата през годините дават още Орлин Павлов, Йордан Йовчев, Васко Василев, Лили Иванова, Евгени Иванов, Влади Ампов – Графа, Тити Папазов, Стефан Вълдобрев, Люси Дяковска, националният отбор по художествена гимнастика и много други популярни личности с отношение към околната среда.

Сред тях е и футболната легенда Георги Иванов – Гонзо.

„Това трябва да е кауза на всеки един българин, за да може красивата ни държава да изглежда бъде още по-добро място за живеене. Смятам, че България много се е променила в това отношение – преди години беше по-мръсно. Инициативата ще „запали“  много хора да променят поведението си“, каза Гонзо.

За да станете и вие част от отбора – включете се в кампанията „Да изчистим България заедно“ на 15 септември, когато 150 държави с милиони доброволци ще чистят заедно в Световния ден на почистването.

- реклама -