Антъни Джошуа - Кубрат Пулев
twitter.com/matchroomboxing

Кубрат: Ако е мъж на място, Джошуа ще даде реванш

Кубрат Пулев заяви, че има желание за втори мач с Антъни Джошуа. Само преди три дни българинът загуби с нокаут двубоя за световната титла срещу Джошуа. Думите на Пулев бяха казани в интервю пред bTV.

Пулев обясни, че съжалява, че подготовката му не е била добра. Думите му са странни на фона, че през цялото време преди мача заявяваше, че е готов. Сега той каза, че подготовката му е куцала, но уточни, че търси вината в себе си. „Никога не съм казвал, че някой е виновен. Няма да търся оправдание и обвинение. Най-много ме е яд, че с нищо не беше повече от мен и можех да го победя. Естествено, едва ли ще стане, но ако е мъж на място, ще даде реванш“, заяви Пулев пред bTV.

Българският боксьор добави, че не е чел коментарите по негов адрес след мача. „Глупавите хора гледат злобата, аз гледам хубавото, положителното. Ако има критика, ще се вслушам в нея. От всичко си вадя уроци. Интелигентният човек си вади уроци от всичко“, каза Кубрат. „Много интелигентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им казвам: „Хора, това не е важното. Злобата ще я има цял живот. Нас няма да ни има, но злобата ще има я има“, добави Пулев.

Кубрат: Важни са хората, които оценяват труда и усилията

„Важното в случая е желанието, трудът, който съм положил, усилията. Това са важните неща. Важното са хората, които оценяват този труд. Тези, които искат да рушат, тях винаги ще ги има. Винаги ще ги има хората, които ще седят и ще лентяйстват и ще сочат с пръст и ще казват: ха, ха, ха, видяхте ли. Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Аз го написах и в моя Фейсбук профил, които желаеха тази победа, които я приемаха за лична. Защото не са малко. Важните за мен са именно тези хора, които оценяват труда и усилията, които съм положил, за да стигна до този мач и до това ниво“, каза още той.

- реклама -