Кристиан Ериксен
Снимка: Инстаграм

Кристиан Ериксен: Добре съм, предвид обстоятелствата

Звездата на датския национален отбор Кристиан Ериксен, който колабира на терена по време на мач от Европейското първенство в събота, публикува своя снимка от болницата.

В текст под фотоса халфът благодари на всички хора по целия свят, молили се за неговото възстановяване. На снимката Ериксен се усмихва окуражително от болничното легло с вдигнат палец, съобщава “Скай нюз”, цитирана от NOVA.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Christian Eriksen (@chriseriksen8)

В своя профил в Instagram той написа: „Огромно „Благодаря“ за милите Ви пожелания и съобщения от цял свят. Означават много за мен и моето семейство. Добре съм, предвид обстоятелствата. Все още ми предстоят някои прегледи в болницата, но се чувствам добре. Сега ще подкрепям датските момчета. Играйте за цяла Дания! С най-добри чувства, Кристиан“.

Ериксен си е поръчал пица за обяд, разкрива „Гадзета дело Спорт“.

И тя му се готви на 14-ия етаж на болницата в Копенхаген от готвача на националния отбор Пер Торстенсен. Датчанинът най-вероятно ще бъде изписан още днес от болницата, защото ще трябват дни, за да се разчетат резултатите от тестовете, които са му направени. Към момента нито един от тях не е извън нормалното и лекарите са в шок точно какво е предизвикало припадъкът му.

- реклама -