Краят на Ергенът: Коя е актуалната любов на Виктор? (Снимки + Клюки)

Краят на Ергенът: Коя е актуалната любов на Виктор? Снощи приключи голямата истерия покрай финала на най-гледаното романтично риалити у нас – „Ергенът“.

Зрителите останаха разочаровани от развръзката на събитията, защото съвсем предвидимо състезанието за сърцето на Виктор Стоянов спечели Виктория Капитонова, която беше най-„хейтваната“ от зрителите участничка.

Дали обаче всички интриги, сълзи и злобни изпълнения

между участничките бяха искрени или просто плод на сценария и умелата режисура на екипа зад шоуто?

Точно такива мисли ни споходиха, когато видяхме последните сторита и снимки в профила на Александра Гърдева, която бе моралният победител в предаването.

От кадрите се вижда, как част от екипа на „Ергенът“ искрено се забавлява, гледайки финалния епизод, а клипчетата са заснети не от кого да е, а от самата Александра!

Облечена в елегантна вечерна рокля, тя първо насочва обектива към себе си, а след това – към Виктор, който стои на заден план, подсмихвайки се.

Най-вероятно всички заедно присъстват на афтърпарти в чест на успешния първи сезон на хитовото риалити.

По-изненадващото обаче се случва после – първо виждаме Алекс в прегръдките на друга любима участничка – Гергана Стаменова.

След дългоочаквания финал на най-популярното риалити шоу в ефира „Ергенът“, на гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ беше не кой да е, а самият ерген Виктор Стоянов.

Най-известният ерген сподели, че скоро след

снимките на формата с Виктория са разбрали, че не са един за друг.

От друга страна отговори няколко пъти многозначително на въпроса какво се случва между него и Александра, като се аргументира, че не е получил съгласие от нея да коментира отношенията им.

Виктор се извини и каза, че е засрамен от реакцията си по повод скандалния момент със заливането и че ако е знаел точно какво се е случило, при всички положения нямаше да постъпи така.

Като извод от преживяното той си призна, че

е влязъл уверен, че имат опит с жените, но веднага е разбрал, че съвсем не е така.

Най-големият урок, който е получил, е да се научи да комуникира отново, защото във време в което се разсейваме толкова от телефони и различни устройства, разговаряме през тях и изграждаме имидж през тях, сме отвикнали от директния контакт и възможността да опознаваш някой прекарвайки време с него.

Виктор даде и съвет на бъдещия ерген и доказа, че милото отношение винаги ще е на мода.

В „По-късното шоу“, в което продължи разговор по ергенски, той сподели, че пише книга със съвети за подход и добро отношение към жените.

Разбрахме и, че колекционира мемета за себе си и премина от страната на състезаващия се за ръката на дамата заедно с Николаос в битката за розата на Прея. Двамата играха една от емблематичните игри в Ергена като отговаряха на въпроси един за друг, но категоричния победител беше Виктор. Но понеже розите в цветарските магазини свършиха покрай формата, той получи кактус.

Алекс: Бях влюбена във Виктор. Дали сега съм – ще оставя за себе си

Александра от "Ергенът" Кадър: Би Ти Ви

„Бях влюбена във Виктор, а дали сега съм влюбена – ще оставя за себе си. Рано е да се говори по тази тема“, заяви Александра, която отказа да приеме розата от Виктор в предпоследния епизод на шоуто по Би Ти Ви „Ергенът“.

В същото време тя не пожела да коментира снимките от преди няколко дни, на които се вижда, че се среща с Виктор в центъра на София.

От думите на Алекс стана ясно, че тя му е простила, а решението да напусне „Ергенът“ е взела, защото победата не трябва да е на всяка цена.

„Интересен финал. Искаше ми се Виктор да избере Дениз, защото тя се държа много добре, но все пак очаквах да избере Виктория. Снощи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Виктор сподели, че не са заедно.

Това не ме учудва, защото те нямат допирни точки. Ние с него имаме повече общи неща. И двамата сме спортисти, борбени сме, развиваме се“ – сподели тя.

„Трябваше повече да говоря с него. Да съм по-мила, да общувам повече с момичетата. Аз се капсуловах и може би останах неразбрана“, коментира Алекс.

Тя поясни, че с Виктория живеят на различни планети и няма как да се срещнат. Поддържа връзка единствено с Вики Тасева, Деница и Ева.

„Ако се видим с Виктория, бих й казала да спрем дотук, да приключим, защото от нейна страна все още има атаки“, призна Алекс.

За себе си тя е големият победител в „Ергенът“.

По-рано през седмицата стана ясно, че СЕМ ще санкционира Би Ти Ви заради формата. Грозни реплики като “българска злобарка”, агресивни и разголени кадри, пошло съдържание навръх Разпети петък са част от нещата в риалити предаването, заради които телевизията ще бъде глобена.

Причината е, че съдържанието му е неблагоприятно за детската аудитория и така нарушава Закона за радиото и телевизията.

Ще бъдат наложени и административни наказания, тъй като едва в 5-ия епизод телевизията е обозначила, че в шоуто има продуктово позициониране, което е форма на реклама.

Глобата за вредно за децата съдържание е от 15 000 до 30 000 лева, а нарушението на рекламните правила се наказва със санкция от 3000 до 20 000 лв. според медийния закон.

Край на „Ергенът“ ли? Нищо подобно. Предаването ще го има отново, но догодина. Ето какво написаха в социалната мрежа продуцентите на предаването:

„Достатъчно смела ли си да се впуснеш в приключението? Ако търсиш любовта, запиши се за кастинг за следващия сезон на „Ергенът“.

Не закъсняха и коментарите под публикацията във Фейсбук. Представяме ви три от тях:

  • На тая безподобна тъпанарщина трябва да й се дръпне шалтера веднага и вовеки!
  • Очаквам следващия сезон с нови, още по-глупави, меркантилни и злобни жени! Нямам търпение! Тази година любимка на зрителите беше Широката усмивка, най-мразен персонаж: Рускинята. Догодина очаквам да спечели някоя, която пак ще бъде в ролята на жертвата, ще реве повече от Блага и ще бъде интересна за уважаемия зрител. 
  • Продукцията не показа нищо по-различно от това което виждаме всеки ден – най-гадният и нахалният печели.
- реклама -