Красимир Каракачанов: От понеделник започваме разговори за евентуална коалиция за предстоящите предсрочни избори

ВМРО ще започне разговори от понеделник за евентуална коалиция за предстоящите предсрочни избори. Това съобщи лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Потенциалните партньори са НФСБ на Валери Симеонов и КОД на Петър Москов. Никакви шансове обаче нямало дори да се проведат разговори с Волен Сидеров и Веселин Марешки. Сидеров на втория месец започна да атакува Симеонов, а Марешки е на етапи – ако иска коалиция сме добри, като не стане започва да плюе, обясни Каракачанов.

„Граничен натиск има и той се засилва. Той не е само заради оправяне на времето. Той е въпрос на политически решения от страна на Турция.“ Това заяви военният министър в оставка Красимир Каракачанов.

„Въпросът е ние дали сме готови да приемем някои наивни европейски предложения или ще отстояваме позицията на Обединените патриоти от последните 6 години. Категорично съм на мнение, че България не трябва да участва в разпределението на квоти за приемане на бежанци – не ние сме поканили тези хора в Европа.“, категоричен беше Каракачанов.

- реклама -