Красен Кралев Световно по футбол кандидатура

Красен Кралев за смъртта на пациенти на стълбите: Лекарите не са престъпници в бели престилки. Става въпрос за лоша логистика

„Лекарите не са престъпници в бели престилки. Става въпрос за лоша логистика.“ Така спортният министър Красен Кралев коментира случаят с двамата почнали мъже, чакали с часове пред входа на пловдивска болница. „Медикаменти за коронавирус няма – има определени лекарства, които помагат при определени случаи“, заяви спортният министър Красен Кралев.

„Хората умират от това заболяване заради усложненията от заразата“, каза още министърът.

„За първи път виждам подобно нещо. Само до преди дни опозицията отричаше да има коронавирус. Твърдеше се, че това е една световна конспирация“, заяви Красен Кралев.

„Имаме капацитет да се справим със ситуацията. Отпуснаха се и средства. Неминуемо е да се допускат грешки. Мерките са добри, но трябва да се спазват“, каза Кралев.

„2-3 дни имах симптоми. Нямах температура, но си направих тест. Имах двустранна пневмония и остра дихателна недостатъчност. Пълното ми възстановяване беше 45 дена след първите симптоми“, съобщи спортният министър.

- реклама -