Красен Кралев пред симпатизанти: Ние сме единствените, които се опитваме да опазим демокрацията

„Демокрацията е в опасност и ние сме единствените, които можем да я опазим. Община Ценово е пример за сплотеност и разумност. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да повишим доверието на хората и на 11 юли да приключим този експеримент, който в моемнта управлява страната ни“. Това заяви пред над 150 симпатизанти водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 19 МИР Русе Красен Кралев на събитие в община Ценово, област Русе. Кралев беше категоричен, че ГЕРБ не само няма от какво да се срамуваме, а напротив – можем само да се гордеем с постигнатото, защото до момента нито едно правителство не е направило повече за страната ни от правителството на Бойко Борисов.

 

„Срещу нас няма експертни идеи, няма управленски програми, няма дебат за политики. Срещу нас има само хаос, реваншизъм, разрушение и популизъм. Партиите, представящи се за алтернатива, нямат абсолютно никаква визия за управлението на страната, не сме чули какво предлагат за  развитието на икономиката, за здравеопазването, за бъдещето на енергетиката, за спорта. Това е доказателство за абсолютно отсъствие на мисъл за хората в България. Тревожно е, че напоследък много анализатори започват да изваждат наяве обвързаността между „Има такъв народ” и ДПС. За тази алтернатива ли става въпрос?“, попита Кралев.

 

Той беше категоричен, че не трябва да позволяваме олигархията и задкулисието да превземат държавата. „Убеден съм, че ние сме единствените, които можем да се противопоставим на това“, каза още той.

 

Областният координатор на ГЕРБ-Русе и кандидат за народен предствител Георги Кръстев заяви, че в момента трябва да сме по-единни от всякога, защото тези избори са преломен момент за бъдещето на страната ни. Той поздрави ръководството на ГЕРБ-Ценово за постигнатия на предишните избори най-добър резултат за партията в област Русе. „Сигурен съм, че и на 11 юли общината отново ще бъде сред отличниците на ГЕРБ в областта”, подчерта Кръстев.

 

На срещата присъстваха и д-р Петър Петров, кмет на община Ценово, както и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Драгомир Драганов, Кремена Кръстева и Кристияна Колева.

 

- реклама -