Красен Кралев Световно по футбол кандидатура

Красен Кралев поздрави спортистите с Деня на българския спорт

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави спортистите с Деня на българския спорт – 17 май.

„Поздравявам всички български състезатели, треньори, ръководители, деятели и приятели на спорта по случай празника. Отправям към Вас най-сърдечни пожелания за здраве и успехи!“

Кралев благодари на спортистите за всеотдайния труд, който полагат всекидневно за издигането на престижа на българския спорт.

„През изминалите трудни месеци за цялата нация Вие още веднъж показахте, че сте не само големи спортисти, но и големи личности. Вашият пример за отговорно поведение и висок дух в условията на извънредно положение е поредното доказателство, че България по всяко време може да се гордее със своите спортисти. Сигурен съм, че Вие ще се завърнете в състезанията по-силни и по-амбицирани за нови победи.“, пише в поздравителния адрес на министър Кралев.

Спортните личности винаги са били богатство за нашето общество, подчертава той.

„Нека на днешния празник отдадем заслуженото признание и благодарност на всички хора, които имат принос за развитието на спорта в България. Наша обща задача е да възпитаваме и изграждаме не само успешни елитни състезатели, но и здраво и активно младо поколение.“, завършва писмото на Кралев.

- реклама -