Боби Михайлов Белград прилошаване

Красен Кралев обясни какво се е случило с Боби Михайлов в Белград

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри какво се е случило на срещата между лидерите на България, Румъния, Сърбия и Гърция в Белград, на която се обяви съвместната кандидатура на балканските държави за Евро 2028 и Мондиал 2030.

Любопитен момент в нея беше, че президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от официалната пресконференция, защото видимо не се чувстваше добре. Именно Кралев бе първият, който му се притече на помощ.

Снимка: Flashnews

„Радвам се, че ми задавате този въпрос, защото имаше много спекулации по темата, а аз съм единственият пряк свидетел на това, което се случи. Трябваше да стоим около час и половина прави. Той имаше и още половин час на предишна сесия. Боби сподели, че има остри болки в коляното, схващане по целия крак и не може да издържа на болката. Аз го посъветвах да излезе и да се разтъпче малко, защото наистина пресконференцията беше много дълга. Той не можеше да си придвижи крака, за това извиках момичето, което го придружи заедно със сръбския министър.“, разказа министърът в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ.

Снимка: Flashnews

„Каза ми, че го боли крака. Дори няколко пъти приклекна и се хвана за коленете. Иначе беше в перфектна кондиция. 5 минути след това си влезе отново в залата“, добави още той.

Кралев обяви шегите в социалните мрежи със състоянието на Михайлов за неуместни и уточни, че не става въпрос за ишиас, както бе обявено при неприятната ситуация, която споходи председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в средата на декември 2018 г.

- реклама -